Seguidors

diumenge, 22 de juny del 2008

ESSÉNCIA DE FLORS



LLIRI D’AIGUA: sensualitat, sexualitat i espiritualitat

ESSÈNCIA DE LLIRI D’AIGUA: equilibra la sensualitat i la sexualitat amb l’espiritualitat. Mescla suaument les energies dels chakras del cor i el sacre. Permet que una dona estigui oberta a rebre amb suavitat i sensualitat. Augmenta la sensació del tacte, fent que sigui més conscient de la suavitat de la seva pròpia pell i del seu cos, al mateix temps que fomenta el desig d’expressar amor mitjançant la sensualitat del tacte.
El lliri d’aigua és una flor d’amor, maca i amb pètals molt suaus al tacte que desprèn un aroma que impregna l’aire càlid. A la terra mítica de Mu o Lemuria, a on es diu que va tenir lloc l’inici de la vida a la terra el lliri d’aigua va se la primera flor creada i es va convertir en el símbol de Mu. Quan el continent va quedar submergit, el lliri d’aigua va tancar els seus pètals com a record. A l’antiga tradició budista, hi havia temples a Mala sia i Tailàndia especialitzats en la curació amb essències de flors, a on el lliri d’aigua era un de les plantes espirituals més utilitzades. També era una flor important a la cultura balinesa, en la qual simbolitzava la saviesa i la puresa del cor. A Bali s’oferien als seus deus durant les cerimònies. Els lliris d’aigua evoquen la sensualitat i la puresa del amor. Són flors que poden aparèixer amb una gran varietat d’espècies. En Amèrica Central, els sacerdots es representaven amb un jaguar jugant amb un lliri d'aigua com a símbol de divinitat.
Els antics egipcis també es meravellaven amb la visió d'aquesta flor que sorgia al matí de les aigües per tornar a submergir-se a la posta de sol. A l'Edat Mitjana el lliri d'aigua simbolitzava la puresa i la virginitat. Si es feia servir un poció amorosa per iniciar l'ardor d'una donzella, aquesta podia romandre casta portant un lliri d'aigua a la mà.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Caram, què documentada!!!! A sobre el guarneixes amb fotos teves, tot un luxe.
Felicitats!!!

pepi ha dit...

hola Gloria: gracies per continuar per aquest espai meu.