Seguidors

dimarts, 10 de març del 2009

CANVIAR LA VIDA AMB ELS COLORS



LA SENSACIÓ QUE PRODUEIXEN ELS COLORS

Moltes vegades he sentit la influència emocional que em provoquen els colors. No sempre mostro la mateixa resposta tot depenent de com es representa als meus ulls el color, la combinació, la intensitat i la lluminositat dels objectes.

Diuen els més entesos que normalment cada color individual porta associat un conjunt d’emocions i associacions de idees que li són pròpies.

Les sensacions que produeixen els colors depenen de factors culturals i ambientals i moltes vegades dels propis prejudicis individuals.

La majoria de vegades sento atracció pels colors que per a mi són alegres i tinc predilecció per aquelles combinacions en la que destaca el contrast de colors on es poden diferenciar blau,verd, groc, rosa, taronja i vermell.

He comprovat que el meu estat d’ànim té molt a veure amb com m’arriben els colors i als sentiments que em provoquen. Guardo amb aquestes fotos de molts colors la alegria , la joventut i les ganes de viure.




4 comentaris:

Anònim ha dit...

Hi ha dies que ho veig tot una mica negre, d'altres ho veig blanc... el cor el tinc vermell amb un lleuger matís morat...
Bon dia, Pepi.

pepi ha dit...

Hola Gloria: tinc la mala "pata" de que a mi em pasa igual. Dies negres i d'altres no tant, però és veritat que tinc moltes ganes d'estar bé i mirar les coses d'una altre color.

Joana ha dit...

Nena quins colors de primavera més macos!!
Ja estàs bé?, soc una impresentable, ho se...
Petons

pepi ha dit...

Hola Joana:

quina alegria més gran m'has donat. Gracies bonica.