Què necessites?
v Un bon tall d’optimisme
v Un raig de calma
v 3 rodanxes d’intuïció
v Una cullerada sopera de paciència
v 200 gr. d’acceptació
v 200 gr. de sentit de l’humor
v Un grapat d’humilitat
v Un xic de creativitat
v Un polsim d’exigència (la justa necessària per anar endavant)
On ho pots aconseguir?
Aquests ingredients són de cultiu propi i pots obtenir-los del teu hort. Si no en tens demana ajuda per saber com plantar el producte, però el més important és que tu cerquis la teva llavor.
Com ho pots preparar?
Talla l’optimisme a daus. Deixa’l macerar un raig de calma i després li afegeixes l’acceptació. Passa-ho per la paella durant 20 minuts a foc lent. Quan ja estigui tot una mica daurat caldrà tirar-li unes rodanxes d’intuïció que abans hauran estat condimentades amb paciència. Barreja tots el ingredients i ves-los remenant de tan en tant per procurar que quedi tot ben fet.
Mentrestant prepara la salsa posant en un morter el sentit d’humor i la creativitat i picant amb vitalitat i entusiasme. Quan sigui prou espessa i el que hi ha a la paella estigui a punt, tot plegat es pot servir en un plat col·locant-hi els ingredients de forma creativa.
Per acabar de donar-li un toc personal i l’aroma corresponent, posa-hi per sobre un grapat d’humilitat i un polsim d’exigència.
Aquest plat és possible de fer-lo en qualsevol temporada de l’any i és especialment recomanable menjar-lo al migdia.
11 comentaris:
Jo li he posat tot el que diu la recepta i alguna cosa més! I saps que m'ha sortit avui al migdia?
Un plat d'espagettis i pollastre al curri... què et sembla? De postres un tall de síndria i un talladet per acabar.
Demà pensarem en tu... bitxo!
Gloria:
hem de quedar!
Records a la Joana demà.
Besicos
Noia quina bona recepta.... de vegades amb poca cosa fem un bon àpat!
Pepi ni records no ná!! abans de vacances esmorzem eehhh... :)
Bona recepta la penso fer aquesta nit, amb una musica triade per animar, ja t'explicare el efecta
Joana:´tinc ganes d'esmorçar amb tu. Creus que coincidirem abans de vacances?
Teresa:
Teresa: guapa m'alegra que t'agradi la recepta que jo també hauria de posar-la en pràctica.
petons
Aquesta recepta tinc que fer-la immediadament! Pepi, ja et diré com en surt.
Besadetes i bones vacances
Sálvia: Quina alegria que m'has donat.
És una bona recepta!
me encanto la cucharada de paciencia ♥
Jaz1:
A mi muchas veces me falta.
Gracias por pasar por aqui.
Publica un comentari a l'entrada